student

Viktig information

Uppdatering angående coronaviruset

Med anledning av utbrottet av coronavirus bevakar Jönköping University läget kontinuerligt och följer information från främst UD och Folkhälsomyndigheten.

Kalendarium

Aktuellt

 • Digital mässa matchade jobbsökande studenter med globala företag

  En av de största karriärmässorna vid Jönköping University (JU), Nextstep, ägde rum digitalt tisdagen den 2 mars. Mässan anordnas av studenter från Jönköping International Business School (JIBS) och Tekniska högskolan (JTH) och bjöd på livechattar, presentationer och en ny digital headhunting-funktion för de deltagande multinationella företagen.- Vi tror faktiskt att det här nya formatet kommer generera fler jobb för våra studenter, eftersom Nextsteps digitala plattform har gjort jobbsökningsaspekten mer strömlinjeformad och koncentrerad, säger Emelie Ramsö, student på JIBS och en av projektledarna för Nextstep.
 • Mindfulness och stresshantering

  Studenthälsan på Jönköping University erbjuder kurser nu under våren, en i mindfulness och en i stresshantering.
 • Zooma in med andra studenter på JU

  Vill du lära känna andra studenter på JU? Vill du dela med dig av och få olika tips på hur man kan klarar av dessa utmanande tider? Ta vara på denna möjlighet där du får dela erfarenheter med andra studenter.
 • Sista chansen att påverka JU:s framtid

  Just nu pågår en studentundersökning på JU där studenternas input fångas in. Bland de som deltar kommer vi lotta ut biobiljetter och presentkort (Shoppingkortet i Jönköping).
 • Promenera med Studenthälsan

  Känner du behov av att träffa och prata med människor, och samtidigt röra på dig? Följ med på promenad tillsammans med Studenthälsan och andra studenter vid Munksjön.